Saturday, May 25, 2019

Parfumuri Arabesti Originale Royal Musk Marketed By Dubai Aromas



Royal Musk
un parfum oriental, balsamic, aromatic. Reflectă dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce.

Comanda Acum
https://www.dubaiaromas.ro/parfumuri-...

Compozitia parfumului este creată in jurul moscului senzual, alaturi de trandafirul de Taif si iasomie , din notele de mijloc, înconjurat de arome verzi, citrice, condimentate de bergamota, nucsoara, coriandru, si salvie in notele de varf. Aroma seducatoare, dulce de vanilie si ambra temperata de prospetimea condimentata a vetiverului constituie notele de baza ale parfumului cu miros intens, ascuțit, cu nuanța densă și dulce. Royal Musk este o tesatura complexă de elemente care funcționează ca un set strălucitor de podoabe. Moscul este un material cu mai multe fațete. În Royal Musk , toate fatetele moscului par să fie inflorite în același timp, făcând să strălucească într-o lumină mai mare mii de nuanțe. Partea dulce pudrata a moscului este amplificata de aromele de vanilie si ambra. Vetiverul vine să rafineze lucrurile și să scoată la iveală un ton strălucitor pe care deja moscul il are. Partea florală a moscului este presărată cu petale de iasomie si trandafir de Taif. Nucsoara, coriandrul și salvia compun un acord picant abstract. Și există o mulțime de alte elemente care funcționează în interiorul acestei formule, suficiente pentru a dezvalui o aroma complexa, densa, opulenta. Royal Musk, un parfum pentru cei care doresc să transmită o „vraja” de mirosuri pierdute, arome intense, pe care pielea le transformă într-o aura magnetică, feerica. Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .



Parfumuri Arabesti De Nisa

Khaneen marketed by Dubai Aromas Trading https://www.dubaiaromas.ro

Pășește în noua lume araba, modernă și mai sofisticata, dar puternic înrădăcinată în tradițiile Orientului!
Pentru a regăsi acesta mare istorie îmbinata cu elemente moderne, am creat Khannen parfumuri de nisa, un amestec de note orientale a parfumurilor care vor deveni parte inseparabilă a fiecărei ocazii. O colecție impresionantă de parfumuri arăbești, care reprezintă cautarea continuă a luxului si eleganței zi de zi.
Lăsați va învăluiti de cele mai amețitoare amestecuri de note si arome, produse numai cu cele mai fine si rare ingrediente. Cu Khannen , doriti sa rămâneți conectati cu parfumurile si esențele de origine orientală.
Alege esența care te va însoți intr o călătorie senzoriala de cunoaștere a propriei persoane. Descopera notele frucate, de a dreptul gurmande, intr o strălucire elevata a notelor orintale dintr o compoziție surprinzător de rafinată. Incredibil de versatile, parfumurile iti ofera promisiunea unei zile însorite.
Orientale, dulci, fructate, subtile, elegande, moderne, dar mereu aparte. Sărbătorește încrederea si irestibilitatea fara sfarsit prin semnatura Khannen.
Pline de rafinament si prestigiu, ele aduc un omangiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu.

#parfumuriarabesti #parfumarabesc #parfums #dubai #perfumes #arabic #parfum #parfume #parfumuri #parfumuriorientale #parfumuriarabestioriginale #dubaiparfumuri #parfumdubai #parfumsdubai #nicheperfume #arabicfragrances #arabicperfumes #nicheparfum #beauty #top10 #bestperfume #bestfragrance #emirates #oriental #romania #bucuresti #bucharest #constanta #brasov #clujnapoca #timisoara #top10perfumes #women #woman #style #femei #femme #ladies #lady #royal #musk #oudh #oud #misk #mosc #musky #agarwood

No comments:

Post a Comment