Monday, April 29, 2019

5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu!

Cea mai mare parte a zilei o petrecem la munca.

Tinuta de serviciu, in mod obisnuit trebuie sa fie neostentativa, sa inspire profesionalism iar parfumul care completeaza aceasta tinuta trebuie si el sa transmita cam acelasi mesaj.

Pentru asta putem alege din gama parfumurilor arabesti pe cele care au note floral-fructate sau floral-aromate.

Parfumurile arabesti atrag prin faptul ca oricine isi doreste un aer de mister si eleganta orientala se poate regasi in ele.

Vrei sa fii indraznet, sa ai un impact puternic de la prima intalnire atunci poti sa alegi pe cele care contin oud , oudh , agarwood, smirna, tamaie, etc. Vrei sa fii discret, atunci poti alege pe cele cu arome delicate, proaspete.

Mirosurile orientale vor deveni un accesoriu de nelipsit din garderoba ta, o data ce vei incepe sa folosesti unul din Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING sugerate in lista de mai jos.

Parfumuri arabesti de utilizat la serviciu recomandate pentru femei: 

KHANEEN PARFUM ARABESC ROYAL MUSK 100ML PENTRU FEMEI EDP APA DE PARFUM
5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu! Royalm12

Royal Musk, un parfum oriental, balsamic, aromatic.

Reflectă dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce.

Compozitia parfumului este creată in jurul moscului senzual, alaturi de trandafirul de Taif si iasomie, din notele de mijloc, înconjurat de arome verzi, citrice, condimentate de bergamota, nucsoara, coriandru, si salvie in notele de varf.

Aroma seducatoare, dulce de vanilie si ambra temperata de prospetimea condimentata a vetiverului constituie notele de baza ale parfumului cu miros intens, ascuțit, cu nuanța densă și dulce.

Royal Musk este o tesatura complexă de elemente care funcționează ca un set strălucitor de podoabe.

Moscul este un material cu mai multe fațete. În Royal Musk, toate fatetele moscului par să fie inflorite în același timp, făcând să strălucească într-o lumină mai mare mii de nuanțe. Partea dulce pudrata a moscului este amplificata de aromele de vanilie si ambra.

Vetiverul vine să rafineze lucrurile și să scoată la iveală un ton strălucitor pe care deja moscul il are. Partea florală a moscului este presărată cu petale de iasomie si trandafir de Taif.

Nucsoara, coriandrul și salvia compun un acord picant abstract.

Și există o mulțime de alte elemente care funcționează în interiorul acestei formule, suficiente pentru a dezvalui o aroma complexa, densa, opulenta.

Royal Musk, un parfum pentru cei care doresc să transmită o „vraja” de mirosuri pierdute, arome intense, pe care pielea le transformă într-o aura magnetică, feerica.
Da click pe link si comanda KHANEEN PARFUM ARABESC ROYAL MUSK 100ML PENTRU FEMEI EDP APA DE PARFUM.

2 -  KHANEEN PARFUM ARABESC JUMEIRAH 100ML UNISEX EDP – APA DE PARFUM
5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu! Jumeir11
Jumeirah un parfum unisex, caracteristic Orientului Mijlociu, care evocă orientalismul, bogăția și misterul acelor locuri.

Remarcat datorită opulenței elegante și a exotismului pe care îl reflecta, un parfum intens rezultat in urma amestecurilor unice de ingrediente.

Jumeirah, o creație care poarta o varietate de ingrediente – grapefruit, portocala, trandafir de Taif, scortisoara, ambra, patchouli, lemn de cedru, o adevarata opera de arta.

Un parfum bogat, floral – oriental, decorat cu legende și tradiție.
Da Click Pe Link Si Comanda: KHANEEN PARFUM ARABESC JUMEIRAH 100ML UNISEX EDP – APA DE PARFUM

3- 
KHANEEN PARFUM ARABESC CRYSTAL 100ML PENTRU FEMEI EDP

Acest parfum este mai mult decât un miros. Crystal Este o călătorie parfumată. O minune olfactiva. O capodoperă. Există ceva despre acest miros, modul în care miroase, felul în care acesta se comportă. Este un parfum misterios. Are puterea de a fermeca. Caracterul său abstract este acela de a obține acel impact, oferind acestui amestec o calitate cameleonica, o abilitate de a fi interpretat ca mirosuri distinctive diferite. Are miros de zahar caramelizat, fără a fi un parfum gurmand, este aproape gurmand / acvatic.
5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu! Crysta13

Da Click Pe Link Si Comanda Crystal Parfum de Nisa , Lux 

Parfumuri arabesti de utilizat la serviciu recomandate pentru barbati:

The Scent Of Ambero 100ml apa de parfum arabesc pentru Barbati 

5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu! Thesce10
rld. Ambero un parfum masculin, rafinat, exotic. Inca din notele de varf, ne sunt prezentate miresmele orientului, aroma puternica de cuisoare se pierde in mirosul dulceag de ambra si lemn de agar(Oud)din notele de mijloc, care sunt completate si definite cu arome exotice de piper roz, gimbir, sofran si tamaie de Yemen. Un parfum demn de colectia ta.
Da Click Pe Link Sa Comanzi The Scent Of Ambero Parfum Arabesc 

KHANEEN PARFUM ARABESC DE NISA ELLIT 100ML PENTRU BARBATI EDP LUX – APA DE PARFUM

#bestseller

5 parfumuri arabesti sa iti desavarseasca tinuta de serviciu! Ellitp10

Hipnotic. Ademenitor. Un parfum misterios, care inunda simturile cu caracterul sau intens.

Ellit, este un parfum lemnos, compus din citrice, îmbogățit cu ulei dulce din coaja de lămâie.

Compoziția se deschide cu note de citrice de lămâie, bergamota si limeta. Inima compoziției pulsează într-un ritm de condimente și flori, amestecând ghimbirul, șofranul, trandafirul și lavanda într-o singură unitate parfumată.

Baza este calda, lemnoasă, creată dintr-un amestec de lemn de agar (oud), mosc și ambră. Oud prețios, reformulat.

Caracterul misterios, al acestui lemn venerat, centru al tradițiilor din Orientul Mijlociu, radiază cu claritatea bergamotei , lamaiei și a acordului de limeta.

Da Click Pe Link Si Comanda: Ellit parfum arabesc de la Khaneen 100ml pentru Barbati

------

Parfumuri Arabesti

Esenta de Parfum Arabesc

Body Mist Orientale 

Parfumuri de Nisa , Niche Perfumes 

Dubai Aromas Reducere Si Pachete

Parfum Arabesc OUD 24 HOURS 100ML UNISEX EDP

OUD 24 HOURS este un parfum arabesc opulent, abundent si sensual, o aroma bogata de orhidee neagra si condiment, modern si etern. Notele de varf sunt compuse din iassomie, trufe negre, ylang-ylang, afine si citice, notele de mijoc florale – condimentate, starul este orhideea neagra, iar notele de baza imbina patchouli si sandalwood, ciocolata neagra, tamaie, ambra, iarba de vetiver, vanilie si balsam de Peru. oud 24 hours  parfumuri arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .  




LATTAFA PARFUM ARABESC RAGHBA 100ML UNISEX EDP

Raghba Un parfum arabesc condimentat. Nota de baza a parfumului dezvaluie arome de lemn de agar (oud), tamaie de Jawa, vanilie si ambra. Aromele dulci de vanilie si ambra sunt echilibrate cu maiestrie de aroma puternica de lemn de agar(oud) si aroma balsamica a tamaiei de Jawa. Raghba Parfum Arabesc de la Lattafa . Raghba 100ml apa de parfum unisex. RAGHBA parfumuri arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING . 


Parfum Arabesc OPULENT OUD 100ML UNISEX EDP

Opulent Oud parfum arabesc de la Lattafa. Opulent Oud un parfum elegant, puternic. Un amestec de condimente, note lemnoase si vanilie. In deschidere parfumul ne prezinta arome de scortisoara, trandafir si sofran, notele de mijloc aduc arome irezistibile de caramel si patchouli. Notele de baza au arome senzuale de vanilie, in amestec cu arome de lemn, si mosc. Opulent Oud parfum arabesc de la lattafa 100ml apa de parfum Unisex . parfumuri arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING . 

parfumuri arabesti , orientale , Parfumul Tau Aici


Thursday, April 18, 2019

Liliac , Lilac esenta de parfum

Numele de "liliac" din traditia occidentala provine insa dintr-un cuvant persan care insemna "violet, liliachiu". Liliacul este originar din Asia temperata, mai exact din vechea Persie. Liliacul semnifica misterul iubirii, care poate face ca o persoana sa uite de sine in dragostea pentru altul. Desi nu este o floarea, ci un arbust inrudit cu maslinul si iasomia, liliacul este una dintre cele mai populare flori de primavara, cu un parfum delicat, dulce, subtil si persistent. lilac , liliac, esenta de parfum, miros ispititor de flori de liliac.

Cateva picaturi aplicate pe pielea ta vor fi suficiente pentru a raspandi aroma senzuala intrega zi . Este recomandat ca esenta de parfum sa se aplice in zonele cu puls ale corpului .Deoarece produsul este ulei concentrat de parfum a NU se aplica pe haine. Livrare Gratuita la comenzi peste 100 Lei , livrare rapida 24 ore in bucuresti , 48 ore in alte localitati , prin curier . 
parfumuri arabesti originale
esenta de parfum oriental
niche perfumes , parfumuri de nisa , parfum de lux

https://www.dubaiaromas.ro/parfumuri-arabesti/ulei-concentrat-de-parfum/liliac-esenta-de-parfum-6ml-femei-cpo


Saturday, April 13, 2019

Exclusive Parfumuri Arabesti Originale de Nisa

Jumeirah un parfum unisex, caracteristic Orientului Mijlociu, care evocă orientalismul, bogăția și misterul acelor locuri. Remarcat datorită opulenței elegante și a exotismului pe care îl reflecta, un parfum intens rezultat in urma amestecurilor unice de ingrediente. Jumeirah, o creație care poarta o varietate de ingrediente – grapefruit, portocala, trandafir de Taif, scortisoara, ambra, patchouli, lemn de cedru, o adevarata opera de arta. Un parfum bogat, floral - oriental, decorat cu legende și tradiție. parfumuri arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .


parfum arabesc original de nisa dubai aromas parfumuri


Royal Musk, un parfum oriental, balsamic, aromatic. Reflectă dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce. Compozitia parfumului este creată in jurul moscului senzual, alaturi de trandafirul de Taif si iasomie, din notele de mijloc, înconjurat de arome verzi, citrice, condimentate de bergamota, nucsoara, coriandru, si salvie in notele de varf. Aroma seducatoare, dulce de vanilie si ambra temperata de prospetimea condimentata a vetiverului constituie notele de baza ale parfumului cu miros intens, ascuțit, cu nuanța densă și dulce. Royal Musk este o tesatura complexă de elemente care funcționează ca un set strălucitor de podoabe. Moscul este un material cu mai multe fațete. În Royal Musk , toate fatetele moscului par să fie inflorite în același timp, făcând să strălucească într-o lumină mai mare mii de nuanțe. Partea dulce pudrata a moscului este amplificata de aromele de vanilie si ambra. Vetiverul vine să rafineze lucrurile și să scoată la iveală un ton strălucitor pe care deja moscul il are. Partea florală a moscului este presărată cu petale de iasomie si trandafir de Taif. Nucsoara, coriandrul și salvia compun un acord picant abstract. Și există o mulțime de alte elemente care funcționează în interiorul acestei formule, suficiente pentru a dezvalui o aroma complexa, densa, opulenta. Royal Musk, un parfum pentru cei care doresc să transmită o „vraja” de mirosuri pierdute, arome intense, pe care pielea le transformă într-o aura magnetică, feerica. parfumuri arabesti originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .





Friday, April 5, 2019

AJYAD AITIZAZ WOODY VELVET 100ML UNISEX EDP PARFUMURI ARABESTI ORIGINALE

Woody Velvet Aitizaz Collection de la Ajyad Aroma Orientala, perfect echilibrata de taria lemnului de agar (oud), si dulceata condimentata a scortisoarei si boabelor de cacao din notele de varf, de finetea iasomiei, lemnului de guaiac si a sandalwood-ului din notele de mijloc si eleganta moscului si a ambrei combinate cu maiestrie cu note de vanilie, lemn de agar (oud , oudh ) si un iz de tamaie, ce constituie notele de baza ale parfumului.Woody Velvet Aitizaz Collection de la Ajyad Parfum Arabesc 100ml Apa de Parfum Original importat din DUBAI .


Thursday, April 4, 2019

KHANEEN PARFUM ARABESC DE NISA JOREY 100ML PENTRU FEMEI EDP LUX Niche Perfume

Jorey, un parfum fructat oriental, gurmand. Jorey, o strălucire elevata a notelor orientale într-o compoziție surprinzător de rafinată, un parfum unisex cu adevărat modern. Incredibil de versatil, parfumul este ca o promisiune a unei zile insorite. Oriental , dulce, fructat, elegant, subtil, modern, proaspăt, dar cald. Prospețimea citrica de bergamota, lămâie și portocală din notele de varf se îmbină delicat cu fructele mediteraneene, starurile notelor de mijloc, care, împreună cu senzuala si seducatoarea aroma de ambra, mirosul hipnotic de vanilie, prospetimea moscului si lemnul de santal din notele de baza desavarsesc un adevarat elixir. Qintesenta rafinamentului acestui parfum este tocmai impletirea aromelor delicioase de citrice si fructe mediteraniene cu esentele orientale. Jorey parfum arabesc de la Khaneen100ml pentru femei . Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING . Parfum Arabesc de nisa , Parfumuri Arabesti de Lux , Niche Perfumes , Parfumuri de Nisa




ARD AL ZAAFARAN PARFUM ARABESC RISALAT AL MUADAH 100ML PENTRU FEMEI EDP

Risalat Al Muadah, un parfum feminin cu miros oriental floral. Notele de varf prezinta un amestec delicat de arome florale de magnolii, stanjenel, si merisoare, impletite cu aromele florale, senzuale, puternice de trandafir de Taif, iasomie de Sambac , lavanda si lacramioare in notele de mijloc, temperate si asezate de acorduri puternice, dulci de lemn de santal si cedru din notele de baza. Risalat Al Muadah, Elegant, Sofisticat. Risalat Al Muadah parfum arabesc original made in UAE. Risalat Al Muadah 100ml apa de parfum pentru femei. Parfumuri arabesti originale importate din Dubai via DUBAI AROMAS TRADING SRL .




ADYAN AL ANOOD 100ML PENTRU FEMEI EDP Parfumuri Arabesti Originale

Al Anood parfum arabesc de la Adyan , un parfum floral fructat. Un miros delicat, dulce. Parfumul se deschide cu mirosuri de coacaze si grapefruit, preluate de notele de mijloc ce ne indulcesc simturile cu arome de caisa, presarata cu vanilie, iar rasfatul se incheie cu notele de baza cu mirosuri de piersica, caramel si o atingere de mosc, ce definesc un parfum rafinat. Al Anood parfum arabesc 100ml pentru femei apa de parfum . Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING.  


Wednesday, April 3, 2019

KHALIS PARFUM ARABESC SADAF 100ML UNISEX EDP PARFUMURI ARABESTI ORIGINALE

Sadaf, un parfum oriental lemnos, ce debuteaza cu note proaspete usor condimentate de coriandru si mosc, preluate de taria lemnului de agar (oud), temperate si fixate cu arome de tamaie si o atingere de ambra seducatoare. Parfumul tau.


Vrei Si Tu ? 



ARD AL ZAAFARAN PARFUM ARABESC AKHBAR AL USHAQ 100ML PENTRU FEMEI EDP

Akhbar Al Ushaq,un parfum feminin cu miros floral fructat. Notele de varf prezinta un adevarat cocktail de fructe, arome de zmeura, capsuni, struguri si mere, completate de aromele gurmande de nuca de cocos si vanilie din notele de mijloc, temperate si asezate de acordurile florale cu miros de frezie, crin si Trandafir de Taif din notele de baza. Akhbar Al Ushaq parfum arabesc 100ml apa de parfum pentru femei . Dubai Aromas Parfumuri Arabesti Originale Direct Importator .


PARFUMUL TAU AICI 


LATTAFA PARFUM ARABESC OPULENT MUSK 100ML PENTRU FEMEI EDP Parfumuri Arabesti Originale

Opulent Musk un parfum elegant. Opulent Musk un amestec lemnos, dulce, oriental. In deschidere parfumul ne prezinta arome de lamaie, sofran si mosc alb, notele de mijloc scot in evidenta arome suave de iasomie de Sambac, neroli (flori de portocal) si mosc, in timp ce notele de baza definesc parfumul cu arome de tamaie de Yemen, lemn de santal, ambra, zahar si mosc. Opulent Musk parfum arabesc de la lattafa . Opulent Musk 100ml apa de parfum pentru femei . Opulent Musk Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .


PARFUMUL TAU AICI 


Tuesday, April 2, 2019

Parfumuri Arabesti Originale de Nisa

Royal Musk, un parfum oriental, balsamic, aromatic. Reflectă dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce. Compozitia parfumului este creată in jurul moscului senzual, alaturi de trandafirul de Taif si iasomie, din notele de mijloc, înconjurat de arome verzi, citrice, condimentate de bergamota, nucsoara, coriandru, si salvie in notele de varf. Aroma seducatoare, dulce de vanilie si ambra temperata de prospetimea condimentata a vetiverului constituie notele de baza ale parfumului cu miros intens, ascuțit, cu nuanța densă și dulce. Royal Musk este o tesatura complexă de elemente care funcționează ca un set strălucitor de podoabe. Moscul este un material cu mai multe fațete. În Royal Musk , toate fatetele moscului par să fie inflorite în același timp, făcând să strălucească într-o lumină mai mare mii de nuanțe. Partea dulce pudrata a moscului este amplificata de aromele de vanilie si ambra. Vetiverul vine să rafineze lucrurile și să scoată la iveală un ton strălucitor pe care deja moscul il are. Partea florală a moscului este presărată cu petale de iasomie si trandafir de Taif. Nucsoara, coriandrul și salvia compun un acord picant abstract. Și există o mulțime de alte elemente care funcționează în interiorul acestei formule, suficiente pentru a dezvalui o aroma complexa, densa, opulenta. Royal Musk, un parfum pentru cei care doresc să transmită o „vraja” de mirosuri pierdute, arome intense, pe care pielea le transformă într-o aura magnetică, feerica. Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .
Parfumul Tau Aici 



Jorey, un parfum fructat oriental, gurmand. Jorey, o strălucire elevata a notelor orientale într-o compoziție surprinzător de rafinată, un parfum unisex cu adevărat modern. Incredibil de versatil, parfumul este ca o promisiune a unei zile insorite. Oriental, dulce, fructat, elegant, subtil, modern, proaspăt, dar cald. Prospețimea citrica de bergamota, lămâie și portocală din notele de varf se îmbină delicat cu fructele mediteraneene, starurile notelor de mijloc, care, împreună cu senzuala si seducatoarea aroma de ambra, mirosul hipnotic de vanilie, prospetimea moscului si lemnul de santal din notele de baza desavarsesc un adevarat elixir. Qintesenta rafinamentului acestui parfum este tocmai impletirea aromelor delicioase de citrice si fructe mediteraniene cu esentele orientale. Jorey parfum arabesc de la Khaneen 100ml pentru femei . Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .
Parfumul Tau Aici 





Acest parfum este mai mult decât un miros.
Este o călătorie parfumată. O minune olfactiva. O capodoperă. Există ceva despre acest miros, modul în care miroase, felul în care acesta se comportă. Este un parfum misterios. Are puterea de a fermeca. Caracterul său abstract este acela de a obține acel impact, oferind acestui amestec o calitate cameleonica, o abilitate de a fi interpretat ca mirosuri distinctive diferite. Are miros de zahar caramelizat, fără a fi un parfum gurmand, este aproape gurmand / acvatic. Notele de lemn de agar (oud) și ambra echilibrează dulceața într-un mod care face parfumul potrivit pentru orice gen. Un miros fascinant, safronul , iasomia de Sambac, zaharul caramelizat, ambra, lemnul de agar (oud) pe o baza de rășina de brad si cedru. Acest parfum oriental lemnos este foarte versatil, perfect pentru toate anotimpurile. Atât de sofisticat și de elegant. Este o viziune abstractă în lumea cristalului. Parfumul este aerisit și transparent în ton, simbolizând fragilitatea notelor sale, păstrând în mod paradoxal o densitate durabilă.
Crystal, un parfum oriental lemnos, se deschide intens cu mirosul de sofran si iasomie de sambac din notele de varf.
Sofranul este ingredientul care aduce un plus de eleganta parfumului, cu un miros proaspat, intens, in tandretea florilor de iasomie.
 Arome nobile, seducatoarea ambra , pretiosul lemn de agar (oud), si zaharul caramelizat, sunt dezvaluite in notele de mijoc ale parfumului. Mirosul lemnos, usor uscat dulceag al lemnului de agar (oud) se combina perfect cu mirosul intens, rafinat, usor ars si dulce al ambrei si al zaharului caramelizat. Rasina de brad dulce, proaspata, balsamica, si esenta dulce, uscata, lemnoasa a lemnului de cedru, din notele de baza, invaluie intregul parfum in prospetime si eleganta.  
Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .

Parfumul Tau Aici